Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Маємо знати
AA

Маємо знати

8 квітня 2020р. у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради проведені засідання  міського штабу з медико-біологічних питань та міського штабу з організаційних питань. На їх засіданнях розглядались і врегульовувались питання забезпечення життєдіяльності міста в умовах карантинних вимог, які носять характер їх підвищення до юридичних і фізичних осіб - до нас всіх.

Всі посадові особи міста, на яких покладено вимоги виконувати директиви державного рівня, з розумінням ставляться до нових умов забезпечення життєдіяльності Южноукраїнська та об’єктів його інфраструктури.

Разом з цим, про проблемні питання в централізованому забезпеченні міста засобами індивідуального захисту, окремими позиціями постачання в лікарні засобів лікарського характеру ми ставимо запитання по лінії головного санітарного лікаря області до інших інстанцій в частині, що їх стосується аби вони вирішувалися швидше.

Окремо відзначимо, що питання опіки людей з додатковими потребами є на контролі в департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради. Телефони для зв’язку щодо питань соціального захисту  -  5-50-03, 5-50-56.

Будемо разом дбати один про одного, пройдемо це лихо з меншими втратами.

Бажаємо всім здоров’я!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Читайте також