Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Лист подяки пастору Валентину
AA

Лист подяки пастору Валентину

Нещодавно до нашого медичного закладу з духовною та благодійною  місією завітав представник церкви євангельських християн-баптистів пастор Валентин, який підтримав медичний персонал невеличкою промовою та спільною молитвою за Україну. Нашим лікарям подарували книжки «Новий  Завіт» та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

 Сьогодні, у такий нелегкий для України час, саме закони моралі є дороговказом у нашому житті. Для працівників медичного колективу, які в умовах воєнного стану працюють у посиленому режимі, цілодобово надаючи медичну допомогу, приємно усвідомлювати, що у вирішенні проблеми, яка склалася в країні, ми не одинокі, що є люди, які в цю важку хвилину безкорисно творять добро для ближніх. 

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» щиро вдячна церкві «Спасіння» та особисто пастору Валентину за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те, що не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує. Дуже приємно, що підставляєте нам своє сильне та добре плече благодійництва.

Дякуємо!

Все буде Україна!

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...