Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | КЗ ЮМЛ інформує
AA

КЗ ЮМЛ інформує

Поліпшення матеріально-технічної бази КЗЮМЛ, зміцнення матеріально-технічного стану закладу - це запорука підвищення якості профілактики хвороб, діагностики патологічних станів та лікування пацієнтів в лікарні.

Колектив стабільно удосконалює надання лікувально-профілактичної допомоги жителям м. Южноукраїнська і працівникам містоутворювального підприємства ВП «ЮУ АЕС». КЗЮМЛ є лікувально-профілактичним закладом м. Южноукраїнська, яке надає первинну, вторинну, третинну медичну допомогу в умовах поліклініки, стаціонару, невідкладну медичну допомогу.

Завдяки підтримки Народного депутата України Лівіка Олександра Петровича, депутатів міській ради, ії виконавчих органів з’явилася змога поліпшити матеріально-технічний, діагностичний та лікувальний рівень Южноукраїнської міської лікарні та запровадити в відділеннях сучасні медичні технології для лікування пацієнтів. В лікарню придбано високотехнологічне медичне обладнання та апаратура.

В лікувальних корпусах розташувались медичні апарати - апарат УЗД стаціонарний експертного класу, монітор пацієнта з капнографією, відкрите реанімаційне місце для новонароджених, три кувеза – інкубатора та лампа фототерапії для новонароджених, стіл операційний, дві безтіньові операційні лампи, наркозно – дихальний апарат, який проходить тестування. Таке масштабне придбання медичних апаратів зміцнило матеріально-технічну базу лікарні, створило комфортні умови для перебування та роботи пацієнтів та персоналу медичного закладу.

Внаслідок цей роботи буде покращено якість діагностики та лікування більшості хвороб, медична допомога наблизиться безпосередньо до хворого. А значить знизиться загальна захворюваність по більшості нозологічних форм захворювань населення.

На даний час в лікарні активно проводиться ремонт приміщень другого поверху інфекційного корпусу, приміщень для зберігання ліків та кабінету фтизіатра, проводиться укладання договору на ремонт рентгенвідділення з метою подальшого розміщення там нового рентгенаппарата. За планом укладених договорів до кінця 2018 р. будуть виконані ремонти роботи та отримано стаціонарний рентген - діагностичний комплекс на 2 робочих місця з цифровим детектором, апарат УЗД портативний для ургентних потреб, станція моніторингу стану хворого, автоклав. Всього медичної апаратури та обладнання буде отримано на суму 18 млн грн.

Здоров’я населення міста завжди буде під надійним захистом медичних працівників КЗ ЮМЛ!





 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...