Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Круглий стіл» за темою «Фонд соціального страхування України та соціальні партнери – все для людини праці»
AA

«Круглий стіл» за темою «Фонд соціального страхування України та соціальні партнери – все для людини праці»

      Южноукраїнським міським відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області 22.08.2017 року  проведено «круглий стіл» за темою «Фонд соціального страхування України та соціальні партнери – все для людини праці!» .

    На засіданні «круглого столу» були присутні секретар Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Л.П., заступник головного лікаря КЗ «Южноукраїнська міська лікарня» Доценко І.А., представник ВП «ЮУ АЕС» Рєпіна Н.В., представник голови Миколаївської обласної організації працівників енергетики та електротехнічної  промисловості Неіщенко Н.І., представник Южноукраїнської міської ГО ветеранів війни, праці та Збройних Сил Громенко В.С., директор Департаменту праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Заболотна Л. В. , представники страхувальників, переселенці з Донецької області  та потерпілі на  виробництві .

     Одним із головних питань зустрічі,  було обговорення нагальних питань у сфері соціального страхування. 

     На засіданні начальник відділення Світлана Гут доповіла про роботу Фонду соціального страхування України. Основні завдання та покращення обслуговування інвалідів та страхувальників.

    Лунали слова подяки від присутніх на адресу Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (керівник Кисельова Т.Д.) за швидку та якісну організацію роботи Южноукраїнського  міського  відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області , щодо своєчасного здійснення фінансування для надання матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду та обслуговування інвалідів, а саме за своєчасну виплату протягом  2 х-3х діб.

    Представник Южноукраїнської міської ГО ветеранів війни, праці та Збройних Сил Громенко В.С. звернув увагу на необхідність проведення «круглих столів» та подякував керівнику  Фонду,  що до Дня Незалежності  зібрала всіх для вирішення питань та відмітив позитивну політику Фонду соціального страхування відносно «гроші ходять за людиною».

Читайте також

Виходь на світло! Ризики та негативні наслідки незадекларованої праці для суб'єктів господарювання

Южноукраїнське міське відділення У ВД ФССУ в Миколаївській області

  Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану Задекларована праці = трудов...

Охорона праці під час організації дистанційної (надомної) роботи

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

В умовах поширення коронавірусної інфекції та впровадження карантинного режиму на території України&...

Раціональне використання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) при захворюванні на COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Профілактичні заходи Інфікування SARS-CoV-2 відбувається контактним та крапельним шляхами. Повітр...

Заходи з профілактики інфекцій та інфекційний контроль під час надання медичної допомоги пацієнту, який підлягає визначенню випадку COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Заходи з профілактики інфекцій здійснюються працівниками охорони здоров'я (медичними працівникам...

Проведення медичних оглядів

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Власник або уповноважений ним орган зобов'язаний за власні кошти забезпечити фінансування та орг...