Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | КП ЖЕО розширює сферу діяльності
AA

КП ЖЕО розширює сферу діяльності

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» сьогодні надає послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій Южноукраїнської міської громади. Нещодавно вперше за багато років підприємство суттєво оновило автопарк та обладнання.

Йдеться про сміттєвози, трактор з відвалом для чистки снігу, каналопромивну машину, дорожню комбіновану машину з установкою для ямкового ремонту, екскаватор-навантажувач з додатковим обладнанням, піскорозкидач.

З новою технікою у комунальників з’явилася можливість значно розширити сферу діяльності, надавати населенню більш якісні послуги, а також створити нові робочі місця, що  актуально для нашої громади. Працювати на автомобілях, зокрема, на сміттєвозах стало набагато комфортніше. Вони зручні, функціональні, чисті - їх щодня обов’язково миють. Крім того, нові машини витрачають у двічі менше палива, ніж старі.

На підприємстві є столярний та токарний цех, обладнання яких поступово оновлюється. Минулого року КП ЖЕО придбало необхідні матеріали і почало відновлювати малі архітектурні форми у дворах громади. Ремонту власного обладнання та техніки працівники також приділяють достатньо уваги. Реставрують все, що можна ще використовувати, – від сміттєвих контейнерів до вантажівок.

Планів у керівництва підприємства багато. Найближчим часом, наприклад, розпочнеться виготовлення паливних брикетів з тріски та гілля, яке потім буде реалізовуватися населенню та комунальним підприємствам. Частина обладнання для цього вже є. Є плани і щодо покращення житлового фонду.

Читайте також