Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Координаційна комісія з питань розвитку підприємництва
AA

Координаційна комісія з питань розвитку підприємництва

Шостого березня у великій залі засідань відбулося засідання координаційної комісії з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради під головуванням Олександра АКУЛЕНКА.

На початку зустрічі Олександр Анатолійович подякував підприємцям за активну співпрацю з початку повномасштабної війни і по теперішній час, адже підприємці допомагали у різносторонніх справах, проявивши себе справжніми патріотами.

Під час засідання розглянуто Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2023-2025 роки, порядок надання мікрогрантів на створення або розвитку власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2023 №738 та проблемні питання від суб’єктів підприємницької діяльності. 

Крім того, начальником Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Ольгою РЕТЮНСЬКИХ було вручено сертифікат фізичній особі – підприємцю ЛАГНО Віолеті Валеріївні– переможниці грантової урядової програми «єРобота» по Миколаївській області на розвиток власного бізнесу «Підвищення ефективності надання послугу сфері землевпорядкування» для створення нових робочих місць.

 

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...