Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Коли в місті запрацює томограф
AA

Коли в місті запрацює томограф

У березні 2019 року укладено договір на виконання робіт з капітального ремонту будівлі комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» (далі - КНП «ЮМБЛ»), переобладнання приміщення рентген-кабінету №1 під кабінет комп’ютерної томографії з ТОВ «СМУ «Укрпромбудмонтаж» під керівництвом Костова Олексія Івановича.

Роботи фактично розпочалися з 29 червня 2020 року після укладання договору про виконання робіт на здійснення технічного нагляду з капітального ремонту будівлі комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», переобладнання приміщення рентген-кабінету №1 під кабінет комп’ютерної томографії.

Виконані роботи з демонтажу несучих конструкцій та бетонних перестінок, існуючого полу, системи вентиляції та опалення, вікон та дверних блоків.

Проводилися оздоблювальні роботи, які в себе включають бетонування пустот плит, підсилення плит перекриття, влаштування нової підлоги, нових перестінків з установленням рентгенозахисних дверей та вікна. Відновлено несучу конструкцію з якої було створено монтажний отвір для подачі томографа з подальшим його встановленням, а також баритове штукатурення плит та стелі товщиною 2 см. Облаштувано нові системи опалення, вентиляції, системи електромереж та освітлення.

Виконавець робіт планує їх остаточне завершення до 1 грудня 2020 року.

Наразі адміністрацією КНП «ЮМБЛ» проводяться підготовчі роботи щодо оформлення дозвільної документації по роботі кабінету комп’ютерної томографії. Відповідальність за своєчасне відкриття кабінету комп’ютерної томографії несе директор КНП «ЮМБЛ» Людмила Левченко.

У зв’язку з різким погіршенням епідемічного стану та великою кількістю хворих з запаленням легень для мешканців нашого міста дуже важливе якнайшвидше відкриття кабінету комп’ютерної томографії. Тому це питання знаходиться на особистому контролі міського голови Валерія Онуфрієнка.

 

 

Читайте також

Увага! Вакансії!

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради 

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради інфо...

Оголошення про вакансію

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради вакантна посада старшого інспектора інспекції з...

Оголошення

Южноукраїнське міське відділення управління поліції охорони в Миколаївській області

Запрошуємо 01.03.2024 на 13.00 на проведення інформаційно-роз'яснювального заходу "Бе...

До відома жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної...

Інформація щодо потреби в підвищенні кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Інформація щодо потреби в підвищенні кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування вико...

До уваги мешканців громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Рішенням Южноукраїнської міської ради від 11.05.2023 №1348 затверджено Положення про звання «П...