Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Керівники та члени центральної атестаційної комісії ЮУАЕС завершили планове навчання та склали іспит з охорони праці
AA

Керівники та члени центральної атестаційної комісії ЮУАЕС завершили планове навчання та склали іспит з охорони праці

28 листопада керівники та члени центральної атестаційної комісії ВП «Южно-Українська АЕС» склали іспит з охорони праці. Перевірка знань стала завершальним етапом навчання, організованого на базі навчально-тренувального центру підприємства. Згідно з нормативними вимогами, таку процедуру вони мають проходити щотри роки.

Навчальний курс  під егідою Головного науково-методичного центру Держпраці. У його рамках проведено більше 20 занять, які охоплювали широкий спектр тем. У їх перебігу було розглянуто 24 законодавчі та нормативно-правові акти з охорони праці.  

Загальний курс з охорони праці, правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, під час роботи на висоті, будова та безпечна експлуатація стаціонарних компресорних установок, електроустановок, вантажопідйомних кранів, трубопроводів пари та гарячої води, посудин, що працюють під тиском, – ці та багато інших нормативів було представлено та обговорено під час занять.

Разом з керівниками та членами центральної атестаційної комісії проходили навчання та здавали вихідні іспити інспектори відділів відомчого нагляду і охорони праці, а  також інструктори навчально-тренувального центру підприємства. До відбору слухачів для кожного заняття було застосовано диференційований підхід, залежно від переліку посадових обов’язків фахівців.

Начальник відділу охорони праці ВП ЮУАЕС Григорій Іртищев відзначив високий рівень викладачів, залучених Головним науково-методичним центром Держпраці. «У процесі навчання було надано не лише теоретичні, а й практичні знання, які можна застосувати до специфіки діяльності АЕС», - зазначив Г.Іртищев. 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...