Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Казначейство  м.Южноукраїнська  інформує
AA

Казначейство  м.Южноукраїнська  інформує

Управління Державної казначейської служби України у м.Южноукраїнську Миколаївської області повідомляє, що у зв’язку із запровадженням в казначейському обліку у 2020 році Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, реформування системи електронних платежів Національного банку України, яке передбачає запровадження  міжнародного номеру банківського рахунку IBAN та централізацію інформаційних ресурсів казначейства з 01.01.2020 в Державній казначейській службі України діють нові рахунки для зарахування податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів, власних надходжень бюджетних установ.

Наголошуємо, що з 01.01.2020 старі рахунки закриті, а платежі, що на них сплачуються, будуть повертатися платникам.

Новий перелік рахунків для зарахування надходжень до бюджетів у форматі IBAN розміщено на офіційному сайті Казначейства за адресою: treasury.gov.ua.

Для отримання переліку рахунків необхідно на сайті знайти інтерактивну карту України, вибрати регіон та скачати реквізити рахунків.

Для отримання реквізитів для зарахування власних надходжень (плата за послуги, орендна плата та інше) необхідно звернутися до бюджетних установ – власників рахунків.

Читайте також

Казначейство інформує

Управління Державної казначейської служби України у місті Южноукраїнську Миколаївської області

  04.02.2021 року проведені виплати з Державного бюджету України деяких видів допомог, компе...