Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Калейдоскоп спортивних новин
AA

Калейдоскоп спортивних новин

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

В період з 29 березня по 3 квітня в м. Трускавці відбувся Чемпіонат України по спортивному орієнтуванню. Команда ККСС " Олімп" ВП ЮУАЕС, що брала участь в цих змаганнях, повернулася з трьома медалями. Чемпіонкою України в групі Ж - 18 стала наша спортсменка Гуценко Єлизавета, яка була кращою на короткій дистанції серед 17 спортсменок. Час, показаний Лізою при проходженні дистанції, дозволив їй виконати норматив кандидата в майстри спорту України в цьому виді спорту. Ще дві бронзові медалі в скарбничку нашої команди принесли хлопці в групі М- 12 : третім на довгій дистанції був Гончарук Владислав, а на короткій дистанції - Свідніцький Вадим. До змагань хлопців підготували тренери-викладачі ККСС " Олімп" Свідніцька Леся Григорівна і Бінюк Ірина Володимирівна.

На фото (зліва направо): Гончарук Владислав, Гуценко Єлизавета, Свідніцький Вадим

Зараз в Італії (м. Палермо) з 23 по 29 квітня проходить Чемпіонат Світу по спортивному орієнтуванню серед школярів. У складі юнацької збірної команди України в цих змаганнях бере участь спортсменка ККСС " Олімп" Гуценко Єлизавета 2000 р.н. Адміністрація і тренерсько-викладацький склад виражає величезну вдячність профспілковому комітету ГП "НАЕК " Енергоатом" за зроблену фінансову підтримку, без якої участь нашої спортсменки в цих престижних змаганнях не відбулася би.

ЗОЛОТИЙ ДУБЛЬ " АВТОЛОКОМОТИВУ"

17 квітня на базі спорткомплексу " Олімп" м. Южноукраїнська відбулися фінальні змагання "Кубок Миколаївської області по футзалу 2017", в якому взяли участь 4 команди, що зайняли 1 і 2 місця в групах " Північ" і " Південь".

Переможцем цих змагань і володарем Кубку стала команда " Автолокомотив" р. Южноукраїнськ, у складі якої грають співробітники ВП ЮУАЕС. Цього сезону це вже друга перемога " Автолокомотиву", зовсім нещодавно ця команда стала переможцем Чемпіонату Миколаївської області по футзалу. Основу команди складають працівники АТХ. Приємно, що адміністрація і профспілковий комітет "Південно-української АЕС", а також безпосереднє керівництво автотранспортного господарства (директор АТХ Форостяний Петро Якович) проявляють увагу і турботу про своїх співробітників, розуміючи важливість зайняття фізичною культурою і спортом. Команду до змагань підготували Спотар Іван Григорович і Недяк Олег В'ячеславович.

На фото: команда " Автолокомотив" - володарі Кубку Миколаївської області по футзалу 2017

ПЛАВАННЯ

Кубок України по плаванню серед дорослих, що відбувся 11-14 квітня в м. Харкові, зібрав усіх іменитих представників цього виду спорту. Спортивна гордість р. Южноукраїнська, майстер спорту міжнародного класу Дзеркаль Ганна, яка є також тренером-викладачем по плаванню ККСС " Олімп" ОП ЮУАЭС, привезла додому 3 медалі з цих змагань: золото на дистанції 200 м комплексом і 2 срібла на дистанції 50 м і 200 м брасом.

ФУТБОЛ

Триває Чемпіонат Миколаївської області по футболу 2016-2017 років серед юнацьких команд, в якому бере участь команда ККСС " Олімп" двома віковими групами. Результатами двох виїзних матчів на полі суперників стала перемога наших юних спортсменів. 9 квітня команда южноукраїнців отримала перемогу над командою ДЮСШ с. Новокрасне. Старші хлопці (2001-2002 г.р.) виграли з рахунком 3 : 0, молодші (2003-2004 р.н.) обіграли своїх однолітків з рахунком 2 : 0.

16 квітня з однаковим рахунком 2 : 1 обидві наші команди були кращими в грі із спортсменами ДЮСШ селища Єланець. На даний момент " олімповці", під керівництвом тренера-викладача Яроховича Сергія Павловича, займають лідируючі позиції в північній групі Чемпіонату Миколаївської області.

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

5-8 квітня м. Харків приймав учасників Всеукраїнського турніру по художній гімнастиці "Надія-2017". Команда спорткомплексу " Олімп" у складі 5 чоловік, що взяла участь в змаганнях, привезла додому 5 медалей різної гідності. 1 місце серед дівчаток 2006 р.н. зайняла Савранська Софія. Срібло у своїх вікових категоріях завоювали Савранська Аліна і Сіроченко Марина. Третє місце на турнірі зайняли Антоненко Ганна і Бровкова Вероніка.

Команду до змагань підготували тренери-викладачі ККСС " Олімп" Відіна Ірина Анатоліївна, Бурцайло Олена Миколаївна і Сіроченко Ганна Василівна.

На фото (зліва направо): Антоненко Ганна, Савранська Аліна, Сіроченко Марина, Савранська Софія, Бровкова Вероніка

БОКС

10-14 квітня в м. Умань відбувся Всеукраїнський турнір по боксу серед юніорів "Найсильніші боксери України", в якому взяли участь 147 спортсменів. Вихованець спорткомплексу " Олімп" ВП ЮУАЕС Медялян Юрій, вигравши два попередні бої, програв фінальну зустріч і зайняв 2 місце у ваговій категорії до 43 кг. У ваговій категорії до 52 кг спортивну честь Миколаєва захищав ще один наш спортсмен Лозан Дмитро, який в бою за 3 місце поступився спортсменові з Вінниці - Власюку Дмитру - фіналісту чемпіонату Європи 2016 рік.

На фото: Меделян Юрій зі своїм тренером - заслуженим працівником фізичної культури і спорту Борцем Миколою Миколайовичем

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....