Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Калейдоскоп спортивних новин
AA

Калейдоскоп спортивних новин

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

В м. Сумах 22-25 вересня проходив Чемпіонат України із спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. У змаганнях брали участь 350 спортсменів з 14 областей України і м. Києва.

Усі дні змагань проходили у впертій боротьбі серед спортсменів молодшої вікової групи. Команда м. Южноукраїнська, представлена 8 спортсменами спорткомплексу " Олімп", показала на Чемпіонаті Україні гідний результат.

Овчаренко Лілія стала триразовою чемпіонкою України серед дівчаток у віковій категорії до 12 років в особистій першості на дистанціях пролог, гандикап, масстарт.

Всього декілька секунд до "бронзи" не вистачило Гуценко Єлизаветі, яка зайняла четверте місце у віковій групі до 16 років.

Кульмінацією змагань стала перемога южноукраїнських спортсменів в змішаній естафеті. Команда наших спортсменів у складі Панковой Анастасії, Свідніцького Вадима, Кондратевич Максима і Овчаренко Лілії зайняла 1 місце серед 17 команд в групі МІКС (вікова категорія до 12 років).

Четвертою до фінішу прийшла команда наших спортсменів в естафеті МІКС у віковій категорії до 16 років.

Поздоровляємо хлопців і їх тренерів-викладачів Бінюк Ірину Володимирівну і Свідніцьку Лесю Григорівну з довгоочікуваним і заслуженим успіхом.

Трійка призерів Чемпіоната України зі спортивного орієнтування у віковій групі до 12 років в змішаній естафеті. 
I місце - команда ККСС «Олімп»
г. Южноукраїнськ: Свидницький В., Овчаренко Л., Панкова Анастасія, Кондратевич М.

Овчаренко Лілія

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

У ці ж терміни (23-25 вересня 2016 р.) в с. Саги Херсонської області проходили традиційні Всеукраїнські змагання із спортивного орієнтування "Олешковська сич-2016", в яких також взяла участь команда ККСС " Олімп".

Змагання проходили три дні: перший день - дистанція по вибору, другий і третій - по заданому напряму. Переможець змагань визначався по сумі 3-х днів.

У віковій групі М- 12 наш спортсмен Гончарук Владислав зайняв друге місце. Третім в групі М- 16 став южноукраїнець Паталашко Павло.

Родзинкою змагань став нічний старт, коли учасники турніру виходили на дистанцію із загального старту в 20.00 і повинні були за 45 хвилин знайти найбільшу кількість контрольних пунктів. Призерами в цій дисципліні стали Гончарук Владислав - 2 місце і Вирва Дмитро - 3 місце.

ФУТБОЛ

У вересні стартував Чемпіонат Миколаївської області по футболу серед юнацьких команд 2001-2002 г.р., 2003-2004 г.р.

Юнацька команда ККСС "Олімп" під керівництвом тренера-викладача Яроховича С.П. упродовж десяти років входить в трійку призерів чемпіонату області.

У першому крузі змагань, що відбувся 25 вересня, "олімповці" обіграли своїх однолітків з ДЮСШ Южноукраїнська з рахунком  4 : 1.

У наступному турі чемпіонату наші юні футболісти приймали на своєму полі команду ДЮСШ с. Новокрасное. Старші хлопці (команда 2001-2002 г.р.) виграли гру з рахунком 3 : 0, а молодші упевнено обіграли своїх ровесників з рахунком 9 : 0.

Дуже хотілося б, щоб на домашніх матчах юних спортсменів, які проходять по вихідних на стадіоні ККСС " Олімп", було присутнім більше глядачів і уболівальників.

Наступний тур чемпіонату відбудеться в суботу 8 жовтня на стадіоні ККСС " Олімп" з командою ДЮСШ смт. Еланець. Початок ігор в 11.00.

    Юнацька футбольна команда СК " Олімп" 2001-2002 г.р. на чолі з тренером-викладачем Яроховичем С.П.

 

 

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....