Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформцентр ЮУАЕС з вертепом відвідали вихованці Соцготелю та відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю
AA

Інформцентр ЮУАЕС з вертепом відвідали вихованці Соцготелю та відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

В інформаційному центрі «Імпульс» Южно-Українського енергокомплексу 8 січня з вертепом у гостях побували вихованці двох комунальних закладів міста-супутника - Центру соціально-психологічної реабілітації дітей і відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю територіального центру соціального обслуговування населення. У театралізованих сценках з колядками та піснями про народження Христа, діти вітали колектив інформцентру з різдвяними святами.

- Колядувати на підприємствах стало вже нашою давньою традицією. Тому що вона добра, несе позитив і гарний настрій як дітям, так і дорослим. Наші вихованці, звичайно, завжди з нетерпінням чекають на ці свята, щоб назбирати смаколиків і кишенькових грошей. А цього року вони збирають на Wi-Fi в кімнаті відпочинку, - ділиться бажаннями дітей Ярослава Мельник, директор комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Тут живуть діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки, а також ті, хто потрапив у складні життєві обставини.

Як каже Я.Мельник, дітвору Соцготелю з вертепом запросили чимало міських  організацій, церковні приходи та приватні підприємці, а 10 січня вони відправляться колядувати на Южно-Українську АЕС.

Вихованці відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» співали колядки в інформцентрі атомної станції вперше. І гостям, і господарям візит припав до душі.

Працівники ІЦ «Імпульс» подарували маленьким колядникам солодощі, іграшки та новорічні подарунки.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...