Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація щодо наслідків реформування системи правоохоронних органів в м.Южноукраїнську
AA

Інформація щодо наслідків реформування системи правоохоронних органів в м.Южноукраїнську

За інформацією Южноукраїнського відділення Первомайського відділу ГУНП в ході реформування правоохоронних органів в місті замість міського відділу міліції було створено відділення поліції з підпорядкуванням Первомайському відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, що призвело до скорочення штатної чисельності особового складу відділення.

Поступово зростає кількість звернень громадян щодо скоєних злочинів та правопорушень. Так, у 2017 році зареєстровано 5090 звернень, тоді як на теперішній час кількість звернень становить 6241, з них 1018 звернень щодо кримінальних правопорушень, 1173 відомості внесено до єдиного реєстру досудового розслідування.

На теперішній час однією з гострих проблем в Южноукраїнському відділенні поліціє є брак кваліфікованих та досвідчених працівників, так як після проходження атестації багато хто її не пройшов, інші звільнились за власним бажанням, а новоприбулі працівники мають дуже низький рівень підготовки.

Важливим завданням реформ є налагодження партнерських відносин між поліцією та населенням, раціоналізація такої взаємодії на засадах довіри, прозорості, взаємодопомоги у боротьбі зі злочинністю. Одним із визначальних положень Закону України «Про Національну поліцію» полягає у тому, що саме рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...