Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Фахівці кадрової служби ВП ЮУАЕС проводять профорієнтацію школярів у дистанційному форматі
AA

Фахівці кадрової служби ВП ЮУАЕС проводять профорієнтацію школярів у дистанційному форматі

Спеціалісти управління кадрів ВП ЮУАЕС проводять профорієнтацію школярів у дистанційному форматі, адже, незважаючи на коронавірусний карантин, життя триває і вже час майбутнім випускникам визначатися з професією.

Зазвичай у цей час в інформаційному центрі «Імпульс» проходять профорієнтаційні заняття для старшокласників, де розповідають про переваги цільової підготовки та укладання тристоронніх угод «АЕС-ЗВО-студент». Цього року через пандемію плани довелося дещо скорегувати.

Атомна енергетика має потребу у молодих кадрах, тож робота з профорієнтації старшокласників не зупиняється. Втім, зараз ми вимушені перейти на дистанційний формат”, - зазначає провідний інженер управління кадрів ВП ЮУАЕС Алла Мосяєва. - “Крім того, ми звернулись до Департаменту освіти та науки Миколаївської облдержадміністрації з проханням допомогти із залученням учнів до вступу у наші профільні виші. Сподіваємося на співпрацю”.

Для студентів цільова підготовка надає можливість отримання персональної стипендії НАЕК «Енергоатом», проходження практики безпосередньо на виробництві, супровід дипломних проєктів за актуальними для галузі темами, а головне – гарантованого працевлаштування на Южно-Український енергокомплекс. У 2019 році після отримання освіти у профільних вишах на АЕС прийшли 13 молодих фахівців, у 2020-му – вже 10. На наступну «хвилю» свіжих кадрів очікують після захисту магістерських робіт влітку.

Детальна інформація щодо того, де навчатися на атомника, є на офіційному сайті ВП ЮУАЕС (https://www.sunpp.mk.ua/uk/3contract). Зацікавлені можуть ознайомитися з переліком профільних закладів та фахових спеціальностей, у яких є потреба на підприємстві, ознайомитися з умовами укладання тристоронньої угоди та перевагами цільової підготовки. Якщо залишились питання, їх можна задати спеціалістам кадрової служби Южно-Української АЕС. Контактні телефони: 4-43-70 або ж 0675187075.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...