Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Фахівці-атомники допомагають старшокласникам готуватися до конкурсу рефератів
AA

Фахівці-атомники допомагають старшокласникам готуватися до конкурсу рефератів

У рамках підготовки до щорічного Всеукраїнського конкурсу рефератів «Ядерна енергія і світ» фахівці управління інформації та громадських зв’язків (УІГЗ) ВП ЮУАЕС  спільно з молодими активістами Українського ядерного товариства провели для старшокласників екскурсію об’єктами атомної станції.

Захід організовано для учасників проекту «Nuclear education», які планують взяти участь у конкурсі. «До підготовки рефератів майбутні конкурсанти поставились дуже серйозно. Для якнайглибшого розкриття тем майбутніх робіт вони виявили бажання ознайомитися з роботою атомної станції, так би мовити, зсередини. З цією метою було організовано цільову екскурсію, - розповідає завідувачка сектором роботи з молоддю та школярами УІГЗ Олена Болотських. - На кожному з відвіданих станційних об’єктів вони задавали питання. І головне, отримали на них вичерпні відповіді спеціалістів». 

Южноукраїнські старшокласники 23 січня побували в машинній залі енергоблока №3 ЮУАЕС, на дизель-генераторній станції, майданчику автотрансформаторів, відкритому розподільчому пристрої 330 кВ, оглянули підвідний та відвідний канали Ташлицького ставка-охолоджувача та інші об’єкти атомної станції.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...