Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Енергетичні пригоди» южноукраїнських школярів тривають
AA

«Енергетичні пригоди» южноукраїнських школярів тривають

У інформаційному центрі ЮУАЕС продовжуються енергоквести для школярів міста енергетиків. За тиждень - з 14 по 18 листопада - цікаві подорожі у світ атомної енергії здійснили 136 юних южноукраїнців. У них взяли участь учні семи класів загальноосвітньої школи №4.

Практику проведення енергоквестів, покликаних розширити кругозір підростаючого покоління у сфері атомної енергетики, в інформцентрі АЕС розпочато цього року. Веселий захід включає 4 рівні, що складаються з десятка конкурсних завдань. Діти відгадують загадки, відповідають на запитання ведучих, збирають пазли, розгадують кросворди, беруть участь у іграх і естафетах.

Для кожної вікової групи організатори енергоквестів - фахівці сектору роботи з молоддю та школярами управління інформації і громадських зв'язків ВП ЮУАЕС - підбирають свої ігри, питання і шляхи подачі інформації. Весело, в ігровій формі школярі дізнаються про можливості мирного атома, види енергії, переваги ядерної енергетики, як виробляються кіловати на АЕС та ін. Організатори переконані: головне, щоб дітям було цікаво. Тоді усе побачене та почуте не лише запам'ятається надовго, а й стане базою у формуванні особистого ставлення підростаючого покоління до атомної енергетики.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...