Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Емоційно, голосно, нестримно - так спілкувались про наболіле
AA

Емоційно, голосно, нестримно - так спілкувались про наболіле

У четвер ввечері мешканці четвертого та п'ятого мікрорайонів спілкувались з міським головою Валерієм Онуфрієнком та його чотирма заступниками - Олексієм Майбородою, Юрієм Сіроухом, Марією Дроздовою та Сергієм Горностаєм. В актовій залі для зустрічі з представниками місцевої влади прийшло більше тридцяти людей, цього разу також переважно похилого віку, як і в першій школі.

Після невеликої доповіді міського голови про роботу за півріччя надали слово южноукраїнцям. Температура гарячої води, ями по місту, дахи, що течуть, демонтаж зупинки “Альянс”, кадрова політика міськвиконкому, продаж спиртних напоїв магазинами “Добрий кошик”, “Авоська”, “Одеса”, зупинення накопичення боргу КП “ТВКХ”, діяльність ОСББ - ці та багато інших тем піднімали мешканці міста. На деякі відповіді мешканці реагували бурхливо, вступали в суперечки один з одним та навіть консультували з тих питань, в яких вони компетентні.

Першому заступнику міського голови Олексію Майбороді поставили питання про заміну труб на проспекті Незалежності та про низьку температуру гарячої води. Олексій Анатолійович відповів, що перед капітальним ремонтом проспекту, що запланований на 2022 рік, взимку планується заміна труб на цій та прилеглих ділянках, а з приводу температури води додав, що ведуться ремонтні роботи на декількох ТРП, які планується завершити до початку опалювального сезону. 

Працівник загальноосвітньої школи № 4 поскаржився на аварійний стан вікон у будівлі школи. Заступник міського голови Сергій Горностай відповів, що вже неодноразово на сесію виносилось питання стосовно виділення 7,6 млн. грн. на вікна для ЗОШ № 2, депутати відмовили чотири рази, але буде здійснена п’ята спроба, і після позитивного рішення цього питання буде ставитись інше - стосовно вікон у ЗОШ № 4. 

Працівники управління діловодства та зв'язків з громадськістю зафіксували в протоколі всі теми та проблеми, що були озвучені мешканцями четвертого та п'ятого мікрорайонів, цей документ найближчого часу буде оприлюднений на офіційному сайті міста, та за ним буде надано доручення відповідним службам та підприємствам міста.

 

Читайте також