Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Екологія для дітей
AA

Екологія для дітей

Наприкінці лютого – початку березня 2021 р. за ініціативи управління екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради (УЕОНСтаЗВ) та сприяння управління освіти Южноукраїнської міської ради  в загальноосвітніх школах міста були проведені заняття на тему охорони та дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища.

Вчителі четвертих класів ознайомили дітей із небезпекою, яку несе потрапляння сміття у природу (значний час розкладу та отруєння природного середовища), з правилами належного сортування сміття у контейнери. Та найголовніше – поселили у маленьких серцях думку про тендітність та вразливість нашої планети, яка потребує особливого захисту.

Питання здорового оточуючого середовища в наш час займає одне із ключових  місць. І тому надзвичайно актуальним напрямом, поряд із заходами захисту довкілля, є підвищення екологічної свідомості громадян. Це завдання допомагає вирішити екологічна освіта.

Продовжуючи традицію проведення екологічних навчань у школах в 2019 році, управлінням екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради були заплановані подібні лекції і на 2021 рік.

У зв’язку із введенням карантину, у 2021 році спеціалісти УЕОНСтаЗВ не змогли особисто провести екологічні навчання, але підготували для дітей тематичні листівки та плакати на тему охорони природи і збереження її від забруднення побутовими відходами.

Сподіваємося, що, доклавши зусиль разом та посіявши зерна знань у дитячі серця, зростимо екологічно свідоме покоління.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...