Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома южноукраїнців
AA

До відома южноукраїнців

Про безпрецедентне рішення

У зв'язку з рішенням начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області М.О. Сапожнікової 29.03.2019 року тимчасово не працює в Южноукраїнську міське відділення Фонду соціального страхування України. Ні міську раду, ні її виконавчий комітет ніхто і не думав повідомити про таке рішення.

Сесія міської ради буквально на другий день закриття вказаного Відділення створила робочу групу і звернулась за роз’ясненням до начальника вказаного Управління в Миколаєві та їхнього керівництва в Києві, бо на дверях вказаного відділення було таке оголошення -

         Ми отримали низку звернень мешканців міста на таке незрозуміле рішення та лист від імені трудового колективу ВП ЮУ АЕС, де і у них виникли проблеми з таким рішенням начальника Миколаївського управління Сапожнікової М.О.

Робоча група депутатів міської ради намагалась хоч щось з’ясувати та марно. Аж 08.04.2019 року у міську раду з Миколаєва надійшла інформація -

Інформація в листі Управління суперечлива і недостовірна, оскільки робоча група з’ясовувала саме це питання самостійно. Нам, місту не зрозумілі дії обласного керівництва Фонду соціального страхування, як і те, хто і як буде відповідати за суспільно – соціальні наслідки таких дій?

Оскільки таке пояснення не влаштовує мешканців міста та трудового колективу ВП ЮУ АЕС, ми звернулись у Верховну Раду України в Комітет з питань соціальної політики та зайнятості та пенсійного забезпечення аби нам пояснили, що це за така оптимізація на благо людей з обмеженими можливостями та просто мешканців міста.

 

Керівник робочої групи - заступник міського голови                    О.М. Кольчак

 

Читайте також