Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома всіх рівнів органів та посадових осіб - головні люди та їх здоров'я!
AA

До відома всіх рівнів органів та посадових осіб - головні люди та їх здоров'я!

Доводимо до відома мешканців міста Южноукраїнська інформацію про те, що 13 жовтня 2020 року о 15 год. 00 хв. в залі засідань Миколаївського окружного адміністративного суду Миколаївської області відбувся розгляд адміністративної справи за позовом кандидата в депутати від Миколаївської Обласної організації ПП «Пропозиція» до Вознесенської районної ради Миколаївської області Коломійця Віталія Володимировича до Южноукраїнської міської ради Миколаївської області в особі керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  Кольчака Олександра Миколайовича про визнання протиправним та скасування розпорядження «Про посилення заходів із запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19  на адміністративній території міста Южноукраїнська» від 09.10.2020 №23.

Пунктом 1 розпорядження №23 від 09.10.2020 було прийнято рішення «тимчасово заборонити з 10 жовтня 2020 року на адміністративній території міста Южноукраїнськ проведення масових заходів, святкувань та заходів передвиборчої компанії із великою скупченістю людей».

За результатами розгляду вказано справи ухвалено рішення, яким визнаної протиправним та скасовано розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико – біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19  на території міста Южноукраїнська Кольчака О.М. «Про посилення заходів із запогбігання поширення коронавірусної хвороби  COVID-19  на адміністративній території міста Южноукраїнська» від 09.10.2020№23 виключно в частині  заборони з 10 жовтня 2020 року на адміністративній території міста Южноукраїнська проведення заходів передвиборної компанії.

В частині заборони з 10 жовтня 2020 року на адміністративній території міста Южноукраїнськ проведення масових заходів, святкувань розпорядження №23 від 09.10.2020 судом не визнано протиправним та не скасовано.

Читайте також