Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги зацікавлених осіб!
AA

До уваги зацікавлених осіб!

З 01 січня 2019 року відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (ч.5, стаття 18) обов’язковою стала норма, якою для суб’єктів підприємницької діяльності, що забезпечують утримання та ремонт спільного майна багатоквартирного будинку і прибудинкової території, передбачено зобов’язання мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)». Порядок здійснення професійної атестації фахівців за вищезгаданою професією встановлено постановою Кабінету Міністрів України від 28.11.2018 №1010 «Деякі питання професійної атестації за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Доводимо до Вашого відома, що ТОВ «Національний атестаційно-навчальний центр» (ТОВ «НАНЦ») формує групи для проходження спецпідготовки до професійної атестації за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» з подальшою сертифікацією.

Спецпідготовку до професійної атестації в обсязі 40 годин ТОВ «НАНЦ» проводить відповідно до вимог Органу сертифікації персоналу будівельної галузі (ОСП БГ). Атестація проводиться в останній або у наступний день після спецпідготовки.

Сертифікацію фахівців після атестації за поданням ТОВ «НАНЦ» здійснює Орган сертифікації персоналу будівельної галузі (атестат акредитації НААУ від 21.11.2016        № 60032).

Спецпідготовку та атестацію з подальшою сертифікацією є можливість пройти за адресою: 02125, м.Київ, вул. Віталія Шимановського, буд.2/1, оф.639 (аудиторія для навчання 222), найближча станція метро «Дарниця».

Контактні телефони ТОВ «НАНЦ» для довідок та консультацій: +38 (095) 948-97-62, +38 (096) 137-68-69, e-mail: nancbud@ukr.net.

Організаційну підтримку здійснює ТОВ «Інститут Укржитлоексплуатація», директор Сачава Наталія Анатоліївна, контактні телефони +38 (044) 233-38-53, +38 (050) 411-45-66, e-mail: direktor@ukrgitlo.org.   

Для оформлення особової справи претендента на отримання сертифікату менеджера (управителя) житлового будинку (групи будинків), на електронну адресу osp-bg@ukr.net необхідно надіслати:   

Заяву та заявку (форма BG_Z_MU) з додатками:

1.Копія паспорта (перша, друга сторінка) або ID-карти (тільки лицьова сторона) кандидата на сертифікацію;

2.Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (тільки якщо заявник-приватна особа, резидент України);

3.Копія (копії) документа (документів) про освіту, в тому числі післядипломну (якщо застосовується);

4.Копія документа про вищу освіту кандидата на сертифікацію;

5. Копії документів, що підтверджують стаж роботи за фахом (якщо застосовується).

 

Проведення спецпідготовки заплановано на 17-21.02.2020.

 

Вартість спецпідготовки: 5400,00 грн (П'ять тисяч чотириста гривень), в т.ч. ПДВ 900,00 грн. При умові одночасної участі двох і більше представників з одного підприємства надається знижка 5%.

Учасники забезпечуються комплектом інформаційних матеріалів в електоронному вигляді.

Проведення атестації заплановано на 21-22.02.2020.

 

Вартість атестації: 4200,00 грн (Чотири тисячі двісті гривень), в т. ч. ПДВ 700,00 грн.

Питання проживання та харчування вирішується учасниками самостійно.

Організатори залишають за собою право зміни дат проведення в разі необхідності.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...