Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання Южноукраїнської міської територіальної громади!
AA

До уваги суб’єктів господарювання Южноукраїнської міської територіальної громади!

Відповідно до Указів Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 17.05.2022 №341/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 22.05.2022 №2263-ІХ, у зв’язку з останніми подіями в Україні, зокрема щодо завдання російськими військовими ракетного удару по торгово-розважальному центру (ТРЦ) у місті Кременчуг Полтавської області, в якому працювали усі магазини і відділи і перебували сотні людей під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє наступне.

Для захисту персоналу та відвідувачів торговельного закладу від можливих ракетних уражень керівництво торгівельного закладу повинне заздалегідь визначити безпечні місця, які можна буде використати під час оголошення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», а також відповідальний персонал, який буде супроводжувати в ці місця людей.

З цією метою можна використати наявне підвальне приміщення торговельного закладу або будівлі, в якій він розташований. За відсутності підвального приміщення рекомендується звернутися до відвідувачів торговельного закладу із проханням залишити заклад та пройти в найближче укриття або безпечні місця, які встановлені в місті Южноукраїнську органами місцевого самоврядування.

Нагадуємо, що під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» робота торговельного закладу призупиняється до сигналу «ВІДМІНА ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ».

Прошу взяти на контроль вищевказане питання та вжити максимальних заходів із дотримання безпеки під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» як працівників торговельного закладу, так і його відвідувачів.

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...