Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та мешканців міста!
AA

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та мешканців міста!

З метою забезпечення мешканців міста новорічними ялинками (деревами хвойних порід), виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради прийнято рішення від 11.12.2020 № 349 «Про визначення місць для продажу новорічних ялинок у місті Южноукраїнську».

Відповідно до вищевказаного рішення продаж новорічних ялинок (дерева хвойних порід) організовано з 12.12.2020 по 31.12.2020 з 6-30 годин до 20-00 години в спеціально відведених для цього місцях за наступними адресами:

- територія майданчику (п’ятачок) на перехресті вулиць Миру та Олімпійської;

- у дворі житлових будинків №17, №19 на проспекті Незалежності.

Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкти торгівлі з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід)  для отримання довідки  про визначення торговельного  місця необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію документа, що підтверджує правомірність здійснення торгівлі деревами хвойних порід, та копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

Звертаємо Вашу увагу, для отримання бланку – заяви для здійснення торгівлі та уточнення місця продажу необхідно звертатися до відділу сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради. Телефон для довідок (05136) – 5-62-00.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...