Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання!
AA

До уваги суб’єктів господарювання!

На виконання протокольного доручення постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту від 19.01.2023 №36, розпорядження міського голови від 01.02.2023 №21-р «Про вжиття заходів  для запобігання розповсюдженню наркотичних засобів на території Южноукраїнської міської територіальної громади», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради інформує суб’єктів господарювання про необхідність вжиття заходів для запобігання розповсюдженню наркотичних засобів на території Южноукраїнської міської територіальної громади, а саме: постійно здійснювати обстеження своїх об’єктів підприємницької діяльності на предмет наявності написів, які сприяють розповсюдження наркотичних засобів. При виявленні таких написів вживати заходи щодо їх усунення.

Звертаємо увагу на те, що за виявлення на об’єктах підприємницької діяльності написів, які сприяють розповсюдженню наркотичних засобів, інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади буде видавати Приписи про порушення Правил благоустрою. У випадку, невиконання Припису буде складаний Протокол про адміністративне правопорушення.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...