Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, мешканців та гостей міста Южноукраїнська!
AA

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, мешканців та гостей міста Южноукраїнська!

З метою забезпечення мешканців міста новорічними ялинками (дерева хвойних порід), якісними продуктами харчування безпосередньо від виробників, виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради прийнято рішення від 22.11.2017 №319 «Про організацію новорічних  ярмарків».

Відповідно до вищевказаного рішення ярмарки проводитимуться з 10.12.2017 по 31.12.2017 з 6.30 до 20.00 в спеціально відведених для цього місцях за адресами:

1.   З продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід):

   - територія майданчику «п’ятачок» на перехресті вулиць Миру та Олімпійської;

    - у дворі житлових будинків №17, №19 на проспекті Незалежності;

    - у дворі житлових будинків №5, №7 на проспекті Соборності.

 2. Новорічний ярмарок з продажу продуктів харчування (сільськогосподарська продукція рослинного та тваринного походження, м’ясна гастрономія та хлібобулочні вироби) проходитиме 16, 23, 30 грудня 2017 року з 8-00 до 15-00 в спеціально відведеному для цього місці: територія об’єкта «Критий ринок», за адресою - вулиця Дружби Народів, 19б, діяльність якого організовує ТОВ «Грант Інвест Сервіс».

Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкт торгівлі з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід), для отримання запрошення щодо участі у ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію документа, що підтверджує правомірність здійснення торгівлі деревами хвойних порід, та копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкт торгівлі з продажу продуктів харчування (сільськогосподарська продукція рослинного та тваринного походження, м’ясна гастрономія та хлібобулочні вироби), для участі у ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради забезпечує розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо їх участі у ярмарках та вирішує питання щодо розміщення об’єктів торгівлі згідно з вищевказаним рішенням.

За додатковою інформацією звертатись у відділ сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за телефоном (05136) 5-62-00 або за адресою б-р Цвіточний, 9.

Запрошуємо суб’єктів господарювання, мешканців та гостей міста Южноукраїнська прийняти участь у ярмаркових заходах!

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...