Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів підприємницької діяльності м. Южноукраїнська!
AA

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності м. Южноукраїнська!

За інформацією ради голів державних адміністрацій, 21.06.2018 відбудеться Форум бізнес- і ІТ – лідерів, організований українською компанією Terrasoft, яка є однією з провідних на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес – процесами і CRM.

На Форумі зберуться понад 2000 учасників для бізнес – спілкування. Своїм досвідом поділяться представники найбільших компаній: МТІ, ПУМБ, Біосфера, Датагруп, Fedoriv, Deloitte, Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard. У рамках Форуму буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі BPM – i CRM – систем.

Програма Форуму складається з трьох потоків:

  • Історії успіху і кейси: кейси компаній про стратегії на підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для росту.
  • Інструменти і технології: кращі практики застосування BPM – i CRM – інструментів у різних сферах діяльності організації, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватися.
  • Тренінги та майстер-класи: авторські майстер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

Місце проведення: м. Київ, пр-т Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Умови участі: безкоштовно (обов’язкова попередня реєстрація).

Більш детальну інформацію про Форум бізнес – і ІТ – лідерів можна отримати за телефонами: 044 363-31-33, 095924-36-96 та на сторінці https://terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner=glavrada. 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...