Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги підприємств, установ, організацій міста Южноукраїнська!
AA

До уваги підприємств, установ, організацій міста Южноукраїнська!

Відділ з питань праці департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради в черговий раз нагадує усім зацікавленим сторонам соціального діалогу у сфері укладення колективних договорів на локальному рівні, а саме керівникам підприємств, установ, організацій (далі - підприємства), представникам первинних професійних спілок підприємств, а у разі їх відсутності уповноваженим представникам трудових колективів підприємств, іншим роботодавцям міста про те, що в порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів відбулися зміни.

Урядом було прийнято постанову від 21.08.2019 року № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року № 115», внаслідок чого зазнав змін затверджений нею Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів (далі - Порядок).

Просимо прийняти до відома особливості оновленого Порядку під час розробки та укладення колективного договору, змін/або доповнень до нього, а також надаємо зразок рекомендаційного листа підприємства, установи, організації «Про повідомну реєстрацію колективного договору», який надається до реєструючого органу разом із колективним договором, змінами чи/або доповненнями до нього на здійснення його/їх повідомної реєстрації.

Повідомну реєстрацію колективних договорів, змін чи/або доповнень до них здійснює відділ з питань праці департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (далі – Департамент). Подати на повідомну реєстрацію колективний договір, зміни чи/або доповнення до нього можна на електронну адресу відділу з питань праці: utsznjugukrtrud@gmail.com або особисто до приміщення департаменту за адресою: б-р. Цвіточний, 4, кабінет 25.

У разі виникнення питань з приводу використання оновленого Порядку повідомної реєстрації колективних договорів звертатися за телефоном: 5-55-27.

Звертаємо увагу, що департамент не робить жодних написів на примірнику угоди, договору, змін і доповнень до них.

З повною чинною версією постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115» можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Верховної Ради України: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/768-2019 та використовувати її у подальшій роботі при укладенні

Рекомендований зразок супровідного листа до колективного договору, змін чи доповнень до нього, що надходять до реєструючого органу на повідомну реєстрацію

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...