Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги мешканців міста!
AA

До уваги мешканців міста!

Як раніше виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради інформував мешканців міста, що при наближенні до Южноукраїнська коронавірусної загрози, по периметру міста поліція розгорне блок-пости. Сьогодні, 14 квітня така робота розпочата.

З 15:00 14 квітня (сьогодні) Южноукраїнське відділення поліції Первомайського ВП ГУНП у Миколаївській області обмежує (не закриває!) виїзд з міста та в'їзд до міста. 

Рішення прийнято у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Миколаївській області, а також з метою запобігання розповсюдженню COVID-19.

Станом на 09.00 14 квітня в Миколаївській області - 14 підтверджених випадків COVID-19, всі вони зареєстровані у Вознесенському районі.

Пости поліції чергуватимуть на в'їздах до міста з боку вулиці Олімпійська (пост ДАІ), 13-ї вулиці малоповерхової забудови (магазин «7 квартал») і з боку села Костянтинівка - вул. Дружби Народів.

Відтепер жителі міста зможуть виїхати за його межі лише за службової потреби. Під час в'їзду до міста поліція всім перевірятиме температуру. Мешканцям інших населених пунктів рекомендуватимуть проїжджати транзитом.

Усім, хто їздить на роботу власним авто, рекомендовано:

- обов’язково прикріпити спеціальну перепустку на лобове скло автомобіля;

- мати при собі документ, що засвідчує особу, (для працівників Южно-Українського енергокомплексу - перепустку працівника ВП ЮУАЕС);

- на прохання поліції через відчинене вікно, не виходячи з автівки, виставити руку для вимірювання температури;

- зберігати спокій;

- не виїжджати за межі міста без нагальної потреби.

Поліція міста попереджає, що в разі порушення умов карантину спеціальні перепустки будуть вилучатися.

Дату закінчення обмежувальних дій не встановлено.

Розповсюджено-узгоджено від ВП ЮУ АЕС.

https://www.sunpp.mk.ua/uk/article/8649-do-uvagy-meshkanciv-m-yuzhnoukrayinska-policiya-obmezhuye-vyizd-do-mista-ta-vyyizd-z

 

 

 

Читайте також