Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги керівникам громадських, релігійних організацій!
AA

До уваги керівникам громадських, релігійних організацій!

На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в України на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 883-р, Міністерство соціальної політики України оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт/ініціативу «Будуємо країну без бар’єрів разом».

Метою даного проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.

Пропонуємо долучитися до участі у конкурсі шляхом заповнення заявки на участь в конкурсі проектних ініціатив Міністерства соціальної політики «Будуємо країну без бар’єрів разом».

Соціальний проєкт/ініціативу надіслати до департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації на електронну адресу: sotszahist@mk.gov.ua до 25.02.2022.

За результатами поданих проектів буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також буде визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері. Підбиття підсумків відбудеться 25.02.2022. Переможці конкурсу отримають медіа підтримку у вигляді промороликів, найкращі ініціативи та практики будуть зібрані в збірці соціальних ініціатив, також буде визначено найбільш соціально спрямовану громаду. 

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...