Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня медичного працівника
AA

До Дня медичного працівника

Міжнародний День медичного працівника щорічно відбувається в третю неділю червня. Засновано з 1980-х років. Лікарі, медсестри і усі медпрацівники приймають святкові поздоровлення. Заходи включають різноманітні урочистості.

З нагоди професійного свята від усього серця бажаємо медичним працівникам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою, реалізації планів і задумів, душевних сил для подальшої роботи на благородній ниві рятування життя людей.

Щиро вдячні ветеранам медичної служби за багаторічну працю щодо зцілення людей.

Напередодні свята медичні працівники Южноукраїнської міської лікарні за участі міського голови, депутатів міської ради, директора ДСП та ОЗ, медпрацівників медичних закладів міста, представників засобів масової інформації відсвяткували професійне свято.

Урочисті збори та святковий концерт подарували піднесений настрій присутнім, артисти своїми музичними, пісенними номерами додали задоволення від натхненного мистецтва творчих колективів міста.

В святковій обстановці лікарям та медичним сестрам міським головою, керівником КЗЮМЛ, фахівцями адміністрації та профспілкового комітету ВП ЮУЕС були вручені подяки міського голови та почесні грамоти, оголошені подяки за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм в наданні медичної допомоги мешканцям міста.

14 червня щорічно відмічається Міжнародний День донора. Медпрацівники лікарні працюють в свій професійний празник задля врятування життя пацієнтів.

Здоров’я мешканців нашого міста завжди буде під надійним захистом медичних працівників КЗ ЮМЛ!

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...