Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Диво води, молитва виправляє кристал зруйнований поганими словами, діями
AA

Диво води, молитва виправляє кристал зруйнований поганими словами, діями

Шановні Южноукраїнці! Попереду Воскресіння Христове, або Пасха. Цього дня святкують перемогу Ісуса Христа над пеклом та смертю. За словами апостола Павла, воскресіння Христове – головна подія, що лягла в основу християнства.

Християнська Пасха — це спомин про страждання, смерть та воскресіння Ісуса Христа. Сина Божого було розіп’ято напередодні єврейської пасхи, а воскрес він у перший день після суботи, який у деяких мовах згодом дістав назви дня воскресного.

У пасхальні дні християни не тільки споминають ті головні події з життя Ісуса Христа. Ми також святкуємо перехід від рабства гріху до свободи дітей Божих та водночас від смерті до воскресіння та справжнього життя.

Пасха цього року проходитиме під іспитом нашого переходу до свободи від старого життя до нового. Ми ще не в повній мірі знаємо природу іспиту, який випав на наші голови, та ми маємо знати про силу молитви. І не важливо де ти є в цей час. Молитва творить чудеса. Коли вона звучить перед тобою, в твоїй оселі, то все живе змінюється на краще.

Я приведу приклад відомий у всьому Світі. Ми, «це вода». Якщо вода якісна, то є і одна з головних  основ здоров’я нашого життя. Навіть в нашій домівці, коли звучать слова любові, звучить красива музика, звучить молитва, то вода оживає, вона змінює свою структуру і вона стає корисною для людини. Адже наші клітини живуть на воді, на якісній воді, вона має свою пам’ять і це більше ніж ми уявляємо.

Ми знаємо, що цей рік  багато відомих Церков Світу проводили і проведуть Пасхальні Богослужіння в пустих Храмах. Люди чутимуть животворні молитви в своїх домівках і це вплине на нас і оточуюче нас живе середовище. Найдіть хвилину, другу і перегляньте матеріал, що надається далі.

Зустрінемо Богослужіння на цей раз вдома. Це неоцінимо для життя тисяч людей. Пасхальні дари у ваших корзинках біля телевізора чи радіоприймача будуть чути і благодатно сприймати Богослужіння як і Ви самі.

Вітаю Вас з світлим Воскресінням Христовим! Миру, здоров’я і кращого життя всім!

В. Пароконний міський голова

 

До цих пір вважалося, що вода не може утворювати довгоживучих структур. Проте розрахунки показали, що вода є ієрархією правильних об'ємних структур, в основі яких лежить кристалоподібний «квант води», що складається з 57 її молекул.

Ця структура енергетично вигідна і руйнується із звільненням вільних молекул води лише при високих концентраціях спиртів і подібних ним розчинників. «Кванти води» можуть взаємодіяти один з одним за рахунок вільних водневих зв'язків, що приводить до появи структур другого порядку у вигляді шестигранників. Вони складаються з 912 молекул води, які практично не придатні до взаємодії за рахунок утворення водневих зв'язків.

Цю властивість пояснює надзвичайно лабільний характер їх взаємодії. Його природа обумовлена дальніми кулонівськими силами, що визначають новий вигляд зарядово-комплементарной зв'язку. Саме за рахунок цього виду взаємодій здійснюється побудова структурних елементів води в осередки (клатрати) розміром до 0,5—1 мікрона. Їх можна безпосередньо спостерігати за допомогою контрастно-фазового мікроскопа.

Структурований стан води виявився чутливим датчиком різних полів, особливо слід виділити її реагування на зміну стану електромагнітного вакууму. Автор дослідження С.В.Зенін вважає, що мозок, що перебуває на 90% з води, може змінювати структуру вакууму.

У лабораторії С. В. Зеніна спостерігали дію людей на властивості води. Ця дія буває настільки могутньою, що тестові мікроорганізми не тільки припиняють рух, але гинуть і навіть розчиняються в ній. Японський дослідник Масару Емото (Masaru Emoto) приводить ще дивовижніші докази інформаційних властивостей води. За час роботи він зробив більше 10000 фотографій, деякі з них опубліковані в його книгах "The Messages from Water" 1, 2 і "Water knows the answer", тощо.

 

1. Добро впливає на структуру води творчо, зло руйнує її.

2. Добро первинне, зло вторинне. Добро активне, воно працює саме, якщо прибрати злу силу. Тому молитовні практики світових релігій включають очищення свідомості від суєти, «шуму» і егоїзму.

3. Насильство — атрибут зла, це видно з схожості 9 і 11 фотографій.

4. Людська свідомість набагато сильніше впливає на буття, ніж навіть дії.

5. Слова можуть безпосередньо впливати на біологічні структури.

6. Процес вдосконалення заснований на любові (милосерді і співчутті) і подяці.

7. Очевидно, важка рок-музика і негативні слова схожі по дії на живі організми.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

1. Кристал дистильованої води, не підданий ніякій дії.

2. Джерельна вода.

3. Антарктичний лід.

4. Так виглядає кристал води, що прослухав «Пастораль» Бетховена.

5. Кристал, що утворився після прослуховування важкої рок-музики.

6. Кристал після дії слів «Ти — дурень», дуже схожий на кристал після дії важкої рок-музики.

7. Слово «Ангел».

8. Слово «Диявол».

9. Вода отримала прохання «Зробити це».

10. Вода отримала наказ «Зроби це».

11. Слова «Ти набрид мені. Я уб'ю тебе».

12. Вода отримувала електромагнітні випромінювання Любові і Подяки.


 

Шановні! Ви без труда побачите симетричні і гарні кристали води, це життя. Зруйновані кристали гублять клітини всього живого. Вчимось пізнавати Світ, що нас оточує, цінуймо життя, ми не самі головні на нашій Планеті. Бог і любов, це життя!

Читайте також