Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ДЕПУТАТИ МІСЬКОЇ РАДИ РІЗНІ І ТАКІ РІЗНІ ЦІЛІ ЇХ ДЕПУТАТСТВА!
AA

ДЕПУТАТИ МІСЬКОЇ РАДИ РІЗНІ І ТАКІ РІЗНІ ЦІЛІ ЇХ ДЕПУТАТСТВА!

Я, Узунов В.М. депутат Южноукраїнської міської ради був головою постійної депутатської комісії понад два роки, яку просто називають бюджетною і не пригадую аби наша комісія і тим більше я, її голова, безпідставно блокував підзвітний і підконтрольний міській раді любий з її виконавчих органів, тим більше сьогоднішній Департамент інфраструктури міського господарства та ще у випадку крайньої потреби вжити негайних заходів, як зокрема по дитячому садочку №8.

Звертаючись до нинішнього в.о. директора Департаменту Волчко Х.Д. я запитав. Ви не так давно очолювали Відділ забезпечення депутатської діяльності, потім Ви працювали на посаді начальника відділу кошторисно-договірної роботи в Департаменті, у Вас дві вищі профільні освіти і третя суміжна до профілю Вашої роботи, Ви маєте понад десять років стажу практики такої роботи. Скажіть, чому на вас такі гоніння декількох депутатів і посадовців місцевого самоврядування і чи Ваша робота відповідає передвиборним депутатським обіцянкам, особливо депутатів, які мають до Вас претензії? 

Атакують і мене, і міського голову. Мене за те, що я знайшла причини провальної роботи по ключових напрямках нашого Департаменту. Це будівля гуртожитку №6, де вже мали б жити мешканці, стосовно яких є рішення виконкому ще з березня цього року. Це відділення нефрології та гемодіалізу, де мабуть був би живим В.М. Терентев, доречи бувший архітектор міста, якби не вкрай погана робота Департаменту, рівно як і по десятку інших напрямах, де дитячий садок №8 в їх окремому числі.

Окремо виділяю дитсадок №8, бо тут проти мене депутат Южноукраїнської міської ради, голова бюджетної комісії  Курдасов О.О. розгорнув справжню війну. Міського голову атакують, бо скоро вибори, а Він хоче дослідити проблему, розібратись, хто винен і головне зрозуміти, як реально допомогти ДНЗ-8. А це дуже непокоїть деяких осіб. Тепер до моєї роботи.

Як назвати те, що депутати Горностай С.В. і Курдасов О.О. проти мене два рази безпідставне  викликали поліцію, два рази в свій захист викликала поліцію я, бо Курдасов О.О. відкрито заявляв, що вб’є мене, якщо я не буду діяти так, як вказує він? Він незаконно перебрав на себе повноваження міської ради в явний захист бувшого директора Департаменту Валюшка С.Г. та  головного бухгалтера Потапової Л.А., які 15.08.2018р. підписали руйнівний для дитсадка договір. Є і незріле технічне завдання щодо цього договору бувшого заступника Валюшка – Божка В.А., який через суд намагається повернути собі посаду в Департаменті. Ці люди два місяця не дають нормально провести законну експертизу аби знати, як реально спасти з їх вини повторну аварійність частини ДНЗ №8.  

Я вважаю, що безтолково і марно закопали в землю п’ять мільйонів гривен і наразі Курдасов О.О. і секретар бюджетної комісії Севастьянова О.М. роблять все для приховування справжніх винуватців проблеми – Валюшка і Божка та ще декількох посадовців, стосовно чого у мене є належні документи.

Дивно, що і начальник Фінансового управління міської ради Гончарова Т.О. стримує експертизу.  

Стосовно передвиборних обіцянок скажу, я в той час очолювала депутатський відділ і за мій відрізок роботи названі вище депутати нічого з обіцяного не виконали. Вони тільки те і робили, що намагались сподобатись своєму округу в його потребах, а те, що вони депутати всього міста, вони мабуть забули.

Мені, В. Узунову, якого на виборах підтримав В. Пароконний є що сказати виборцю. Я голосував за наші передвиборні обіцянки, це реальні програми, які діють на користь громаді міста. Наразі я працюю в КП ТВКГ, де намагаюсь впроваджувати в життя все з обіцяного. Може не все виходить, та не все і не завжди залежить тільки від мене. Більш детально матеріал цієї теми  буде на офіційному сайті  міста з причин відсутності ліміту коштів для газетної публікації, де бюджет міста чергове став «бідним».

А що відбулось з ДНЗ-8, це наслідок владних амбіцій Дзюбенко Л.П., де вона керівництво містом з 08.06.2018р. взяла, а громада отримала і по цей час не скінченні проблеми. Це стосується і «замовників»  владних амбіцій з меншості депутатів, які є на слуху у всього Южноукраїнська.   

Депутат міської ради Узунов В.М.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...