Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту (для дітей віком від 9 років)
AA

Чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту (для дітей віком від 9 років)

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану.

Якщо ж чогось не знають, то чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту.
Чат-бот доступний у Telegram (https://t.me/voby2_bot)
Над створенням «Воби2» спільно з експертами з безпеки, домедичної допомоги та психологом, працювала команда «Інженерного тижня».

Партнери запуску ГО «Асоціація Ноосфера».
Серед основних тем чат-боту такі: евакуація; повітряна тривога; поведінка у випадку перебування поряд з місцем вуличних боїв, мінометного та артилерійського обстрілів; мінна (не)безпека; дії у випадку руйнування будинку та потрапляння під завали; перша домедична допомога при подряпинах, саднах, порізах, артеріальній та венозній кровотечах, термічних та хімічних опіках тощо; орієнтація у просторі й передача координат місцезнаходження; перебування в окупації; потрапляння в заручники, виживання; небезпеки, які можуть спіткати після деокупації територій тощо.

Діти можуть не тільки здобути корисні знання – серед тих, хто до 15-го грудня, пройде тест і дасть правильні відповіді на всі питання, буде розіграно 5 смартфонів.
Більше інформації на сайті https://voby2.com.ua/

Читайте також

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...

Допомога на передову

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада продовжує активно підтримувати Збройні Сили України. Сьогодн...