Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами триває: на черзі гаражні кооперативи
AA

Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами триває: на черзі гаражні кооперативи

03.09.201 відповідно до розпорядження міського голови від 01.09.2021 «Про створення тимчасової комісії з питань поводження з безхазяйними відходами в межах Южноукраїнської міської територіальної громади» під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностая С.В. проведено нараду стосовно вирішення проблеми накопичення твердих побутових відходів на прилеглих територіях гаражних кооперативів ДВОТ «Мотор», ГО ВОТ «Лотос», АГК «Каскад» та ГБК «Мотор-777».

В роботі тимчасової комісії взяли участь депутати Южноукраїнської міської ради Ананченкова А.В. та Кравченко Д.В., голови гаражних кооперативів Тула М.М., Чікішев Т.О., Казаченко В.М., Горобець І.П., а також представники громадськості – від ГО «Зелене майбутнє ТГ» - Кондаков К.О., від ВГО «Журналісти проти корупції» - Єкушенко Н.О.

За підсумками наради прийняті наступні рішення:

1. Доручити відділу екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради виготовити інформаційні таблички-попередження щодо заборони викидання сміття у не відведених для цього місцях.

2. Доручити головам гаражних кооперативів провести роз’яснювальну роботу з власниками гаражів щодо порядку розміщення твердих побутових відходів, які утворюються під час ведення ними господарської діяльності.

3. Доручити відділу екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради за участі голови гаражного кооперативу АГК «Каскад» Казаченко В.М. та громадських організацій організувати проведення 18.09.2021 екологічної акції з прибирання схилів ріки Південний Буг, які є прилеглими до території зазначеного кооперативу.

Звертаємося до всіх небайдужих та екологічно свідомих мешканців нашої громади, а особливо - до власників гаражів, із запрошенням приєднатися до акції з прибирання схилів ріки Південний Буг, прилеглих до автогаражного кооперативу «Каскад», підтримавши таким чином Міжнародну акцію «Всесвітній день прибирання», а, крім того, й зробити чистіше і краще наш спільний дім – Южноукраїнську міську територіальну громаду.

День проведення заходу - 18.09.2021 (субота), початок об 10.00, локація збору на карті Google - 47.811133, 31.187037. Обов’язково візьміть з собою рукавички та пакети для сміття!

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...