Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бігуни з міста-супутника Південноукраїнської АЕС взяли участь у Київському півмарафоні Незламності
AA

Бігуни з міста-супутника Південноукраїнської АЕС взяли участь у Київському півмарафоні Незламності

Бігуни з міста-супутника Південноукраїнської АЕС (ПАЕС) взяли участь у Київському півмарафоні Незламності, який відбувся в столиці 30 квітня. В благодійному заході взяли участь 2139 атлетів з усієї країни, зокрема четверо представників Южноукраїнського клубу любителів бігу «ПУЛЬС».

Представники енергокомплексу успішно виступили на дистанції 21 км. Працівник електроцеху Вячеслав Оголенко увійшов до десятки найкращих, посівши 10 місце.  Інженерка відділу охорони здоров’я ПАЕС Альона Кислиця серед жінок посіла 3 місце в віковій категорії від 50 до 59 років. Володимир Васьков з електроцеху в віковой категорії – від 40 до 49 років - прийшов на фініш 14-им. Мешканка міста атомників Тетяна Чебан на дистанції 10 км посіла 18 місце серед жінок від 30 до 39 років. 

Київський півмарафон – біговий старт, що проводиться в столиці України щорічно з 2011 року та об'єднує атлетів з усієї країни. Цього року захід відбувся на території столичного комплексу ВДНГ на 431-й день від початку повномасштабної війни. Прихильники «королеви спорту» вийшли на старти дистанцій 21, 10 та 5 кілометрів, аби продемонструвати свою єдність і зібрати гроші на вузлові турнікети для медичного батальйону «Госпітальєри». Українці вкотре довели, що вони неймовірні: під час заходу вдалося зібрати понад 400 тисяч гривень.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...