Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | А в тебе є лють до ворога?
AA

А в тебе є лють до ворога?

Це навчання полку «Цунамі». Цей полк – об’єднання добровольців, які борються за нашу країну з 24 лютого 2022 року. Зараз більшість з них воює на Запорізькому напрямку. Базуються хлопці та дівчата у нас на півдні.

Зараз полки спеціального призначення «Цунамі» та «Сафарі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - об’єднуються в штурмову бригаду «Лють». У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Бійці нової бригади виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут.

Командир «Люті» Олександр Нетребко. З 2014 року бере участь у війні з росією, нагороджений орденами «Богдана Хмельницького» ІІІ та ІІ ступенів, «За мужність» ІІІ ступеня.

Основні завдання об’єднаної штурмової бригади «Лють» - відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Маєш лють і хочеш в «Лють» – тобі сюди або обирай іншу бригаду, яка тобі до душі.

storm.mvs.gov.ua

Читайте також