Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися урочистості з нагоди 30-річчя створення Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил
AA

Відбулися урочистості з нагоди 30-річчя створення Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил

У вівторок, 21 лютого 2017 року  в приміщенні Палацу культури «Енергетик» відбулися урочистості з нагоди 30-річчя створення Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил. У заході приймали участь: міський голова Віктор Пароконний, представники відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС», тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради Олена Філонова, голова ради обласної організації ветеранів України Микола Поротніков, голова та члени Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил, засоби масової інформації, пенсіонери міста

Ветерани висловили особливу подяку міському голові за його безпосередню участь в облаштуванні Меморіального комплексу Захисника Вітчизни, який став знаковим місцем не тільки для них, а й для усіх жителів міста. Також ветерани підтримали ідею подальшого облаштування Меморіального комплексу, як зони відпочинку у т.ч. будівництво фонтану.

Святкування  продовжилось урочистостями: зі словами вітання до жителів міста звернувся міський голова Віктор  Пароконний. Під час свого виступу він звернув увагу на роботу, яка сьогодні проводиться в місті щодо не підвищення тарифів на  комунальні послуги, та залишення багатопрофільної лікарні у нашому місті. Також повідомив, що 22 лютого 2017 року відбудеться конкурс на заміщення посади головного лікаря державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина№2» Міністерства охорони здоров’я України, і буде призначено її керівника. На що присутні відреагували бурхливими оплесками.

З нагоди 30-річчя створення Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил міський голова подарував ксерокс та  корзину квітів. Подарунки для ветеранської організації отримав її голова В’ячеслав Громенко. 

Грамоти від міського голови отримали 10  ветеранів. Разом з грамотою в цей день їм вручили квіти та цінні подарунки – пледи.

Також грамотами Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил були нагороджені найбільш активні члени організації.

Віктора Пароконного нагороджено грамотою голови ради Організації ветеранів України за активну громадську позицію, плідну організаторську роботу по розвитку ветеранського руху, вагомий внесок у вирішення правових і життєвих проблем людей похилого віку та з нагоди 30- річчя організації ветеранів України.

В цей святковий вечір прийшли привітати Южноукраїнську міську організацію ветеранів війни, праці та Збройних Сил учні гімназії, діти з центру психологічної реабілітації дітей, хор «Ветеран». Творчі колективі ПК «Енергетик» радували своїми виступами. Свято пройшло у гарному та піднятому настрої.

По закінченні заходів за ініціативою міського голови був виділений транспорт для доставки ветеранів додому.

 

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...