Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

23 березня відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяци Г.Ф. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 12 основних та 1 додаткове питання. Членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 13 рішень. Основними є такі питання: «Про затвердження натуральних показників площ прибудинкових територій по кожному багатоквартирному житловому будинку комунальної форми власності міста Южноукраїнська», «Про затвердження складу координаційного комітету сприяння зайнятості населення міста Южноукраїнська та Положення про нього в новій редакції», «Про роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради протягом 2015 року», «Про  ліквідацію  міської  комісії з питань альтернативної (невійськової) служби», «Про  надання  матеріальної  допомоги», «Про взяття на квартирний облік», «Про надання жилих приміщень з фонду житла для тимчасового проживання громадянам, які постраждали від пожежі в гуртожитку будинку №8 на вулиці Дружби Народів в місті Южноукраїнську».

Також, членами виконавчого комітету внесено зміни до Порядку часткового відшкодування з міського бюджету витрат на забезпечення лікарськими засобами інвалідів І та ІІ групи із психічними захворюваннями, І та ІІ групи із захворюванням на бронхіальну астму при амбулаторному лікуванні та до Порядку використання коштів з міського бюджету на відзначення  ювілеїв осіб похилого віку та надання стипендії міського голови, а також затверджено Порядок часткового відшкодування з міського бюджету витрат ветеранів війни на лікарські засоби при амбулаторному лікуванні.

 

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...