Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Екологічний податок та податок на прибуток підприємств
AA

Екологічний податок та податок на прибуток підприємств

 З 1 вересня 2013 р. набрали чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм.

Платниками податку є особи, які ввозять на митну територію України транспортні засоби та/або кузови до них в митному режимі імпорту; здійснюють виробництво (виготовлення) транспортних засобів на митній території України для їх продажу на внутрішньому ринку України.

Перенесено строк запровадження бухобліку тимчасових та постійних податкових різниць на 01.01.2014 р. Платники податку на прибуток подаватимуть фінансову звітність з урахуванням податкових різниць починаючи зі звітних періодів 2014 р.  

Встановлено, що суб’єкти господарювання, які реалізують інвестиційні проекти у пріоритетних галузях економіки, та суб’єкти індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування, авансові внески за 2013 р. не сплачують, а податкові забов’язання визначаються на підставі податкової декларації за підсумками першого кварталу, першого півріччя, трьох кварталів та за 2013 р.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...