Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підтримка обдарованих дітей
AA

Підтримка обдарованих дітей

18 вересня, на виконання ініціатив президента України Віктора Януковича, в залі засідань виконавчого комітету відбулося свято для обдарованих дітей, які стали стипендіатами міського голови за результатами 2012-2013 навчального року. П’ятеро учнів загальноосвітніх шкіл та два вихованці  позашкільних закладів отримали сертифікати серед яких:

  • Заріцька Анжеліка, учениця 6-А класу гімназії №1;
  • Зіннатова Юлія, учениця 10-А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни;
  • Новгородська Катерина, учениця 11 – А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №2;
  • Собко Катерина, учениця 11 – Б класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №3;
  • Кочерга Юлія, учениця 10-Б класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів №4;
  • Дегтярьов Веніамін, гуртківець станції юних техніків;
  • Бєдова Марія, вихованка Центру дитячої та юнацької творчості.  

Вже стало доброю традицією називати цю церемонію «Успіх», адже переможцями в ній стають одні із найкращих, найуспішніших, найрозумніших, найталановитіших вихованців закладів освіти міста. Не кожному учневі доводиться отримати сертифікат та вислухати слова призначені тільки йому від міського голови, адже саме він, Євген Анатолійович Квасневський, вручав сертифікати і спілкувався з кожним учасником заходу, бажаючи їм в цей хвилюючий день, як для дітей, так і для батьків, успіхів у майбутньому та виказуючи їм велику вдячність за працю, адже такі діти – майбутнє нашого міста, майбутнє України. Мабуть після цього, всім стипендіатам захотілося працювати ще краще, щоб досягти нових перемог  у навчанні.  

Учасниками свята були Нікітіна Ярослава Олегівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутати Южноукраїнської міської ради, представники закладів освіти, батьки та члени учнівського муніципалітету. Успіхи стипендіатів розділили всі присутні, адже вони гордість нашого міста. До дітей, батьків, міської влади, депутатів звернувся Юрій Михайлович Сінчук, начальник управління освіти, який  висловив  подяку міській владі та вчителям за підтримку галузі «Освіта» та роботу з обдарованою учнівською молоддю. Слова вдячності прозвучали і від стипендіатів та їхніх батьків.

Тож нехай кількість обдарованих дітей щорічно збільшується, нехай кожен учень наших закладів освіти досягне  вершини успіху і зможе отримати це почесне звання! 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...