Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область»
AA

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область»

12 вересня на обласному телеканалі «Миколаїв» відбулася трансляція програми «Чим живе область», в якій гості в студії розповіли про місто Южноукраїнськ.

До студії були запрошені: Южноукраїнський міський голова Квасневський Євген Анатолійович, директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна, заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна.

Міський голова Є.Квасневський коротко підвів підсумки однорічного перебування на посаді; розповів про використання коштів цільової державної субвенції та  стан залучення інвестицій в місто. Під час передачі піднімалися питання реалізації завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя; як влада підтримує розвиток спорту; які плани на майбутнє щодо розвитку спорту в місті.

Директор комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман Зінаїда Сергіївна розповіла про комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», його виробничу діяльність, функції житлово-експлуатаційних дільниць, як в місті здійснюється збирання та вивіз твердо-побутових відходів, технічне обслуговування та поточний ремонт ліфтів.

Заступник начальника з медичної частини Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» Шекерська Віра Леонідівна розповіла про проблеми забезпеченості медичними кадрами в ДЗ СМСЧ №2, які заходи вживаються щодо покращення ситуації, які використовуються заходи щодо підвищення кваліфікації медичних працівників, проблеми фінансування Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров'я України» та які плани розвитку закладу на майбутнє. Міський голова розповів про взаємодію влади з медичною галуззю у нашому місті.

Розповіді гостей супроводжувалися відеосюжетами.

 

 

Читайте також

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Оголошення

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Конфлікт ВДОМА і ДОМАШНЄ насильство – спільне і відмінне!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Сімейний конфлікт і домашнє насильство є двома різними поняттями, які характеризують різні типи взає...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Книжкова виставка «Історія, що в пам’яті застигла» до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська бібліотека до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць під...