Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся щорічний міський конкурс творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я»
AA

Відбувся щорічний міський конкурс творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я»

 

З метою активізації участі учнівської молоді у вирішенні питань місцевого самоврядування, сприяння розвитку  ініціативи та патріотичного ставлення учнівської молоді до свого рідного міста, вивчення учасниками ролі, значення та місця місцевого самоврядування у житті держави і громади, виховання  почуття господаря, надання молоді можливості реалізувати власні творчі здібності 5 лютого на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 відбувся щорічний міський конкурс творчих проектів учнівської молоді « Влада – це Я». На конкурс було представлено  6 робіт від загальноосвітніх закладів і 2 роботи  учасниць секції МАН  ЦДЮТ.

У роботах розглядалися питання:

1. Зайнятості населення та шляхи вирішення проблем безробіття;

2. Проблеми збереження навколишнього середовища;

3. Благоустрій міста: шляхи вирішення проблем та інші.

Для розгляду робіт визначено журі конкурсу із складу представників міської ради , виконавчого комітету, управління освіти, інших управлінь і відділів виконавчого комітету, громадськості. Очолював журі міський голова Квасневський Є.А.

            Підведення  підсумків конкурсу відбудеться через тиждень.

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...