Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В загальноосвітній школі № 2 міста Южноукраїнська проведено щорічний «круглий стіл»
AA

В загальноосвітній школі № 2 міста Южноукраїнська проведено щорічний «круглий стіл»

29 листопада 2012 року в загальноосвітній школі № 2 міста Южноукраїнська  проведено щорічний «круглий стіл» за участю батьків, педагогів, представників СМСЧ-2 МОЗ України, управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради та служби в справах дітей Южноукраїнської міської ради. Були розглянуті питання , які турбують і батьків, і служби: неврози та йододефицит у дітей, пільги багатодітним сім’ям та постраждалим внаслідок ЧАЕС, жорстокість серед підлітків.

 Начальник служби в справах дітей Горлова Н.А. повідомила всім присутнім про основне завдання служби – захист прав дітей. Нагадала вимоги Конвенції ООН про права дитини , про те, що діти мають право на особливе піклування та допомогу. Закликала всіх не проходити мимо дитячої бездоглядності, не допускати жорстокості по відношенню до дітей, не  залишатись байдужими до тих, кого залишили рідні батьки. Також, Наталя Андріївна розповіла про комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», про прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу, які створені в м. Южноукраїнськ. Подякувала за підтримку вихованців закладу щодо надання допомоги (одягом, взуттям, іграшками). Запропонувала небайдужим до людського горя замислитись над тим, щоб взятися за створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу. Підкреслила, що дане питання підтримується державою: і матеріально, і морально. Звернула увагу, що допомагаючи обездоленій дитині, кожен одночасно може вирішити і свої проблеми: позбавитись  самотності (якщо Ви самотні) або бездітності (якщо Ви бездітні), вирішити проблему свого працевлаштування, віддати всю свою любов, доброту, мудрість тому, хто цього чекає.

 

Читайте також

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, старшого солдату, кулемет...