Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті Миколаєві відбулася церемонія нагородження кращих працівників культури Миколаївської області, серед яких була представниця і з Южноукраїнська
AA

В місті Миколаєві відбулася церемонія нагородження кращих працівників культури Миколаївської області, серед яких була представниця і з Южноукраїнська

30 листопада 2012 року в сесійній залі Миколаïвськоï обласної державної адміністрації відбулася урочиста подія - церемонія нагородження кращих працівників культури Миколаïвськоï області, серед яких була представниця і з Южноукраïнська. 

Вітали та нагороджували кращих працівників особисто губернатор Микола Круглов та начальник обласного управління культури Світлана Гладун.

Для Южноукраïнська ця подія важлива тим, що серед претендентів на премію «кращий працівник галузі культури Миколаïвськоï області» була представниця від міста Южноукраïнська. І в номінації "За вагомий внесок у розвиток образотворчого мистецтва" лауреатом премії стала викладач художнього відділу комунального закладу "Дитяча школа мистецтв" міста Южноукраïнська Ачкасова Марія Владиславівна. Вона має випускників, що вступили за художнім фахом у вищі навчальні заклади України,  переможців та лауреатів Всеукраїнських, Міжнародних, Обласних та інших конкурсів дитячої творчості, веде активну творчу діяльність, приймала участь у багатьох виставках міст України, у всеукраїнських виставках. Спілки Художників України, до вступу в яку готується. На двох персональних та багатьох збірних виставках Марія Владиславівна показала свої роботи в Южноукраїнську. Також дві персональні виставки і багато збірних провела Марія в Кіровограді.

З 9 листопада по 9 грудня 2012 її роботи експонуються на сімейному проекті «Триарт» в Кіровоградському обласному художньому музеї та на персональній виставці в обласній бібліотеці ім. Чижевського. Зараз Марія Владиславівна готує персональну виставку в місті Южноукраїнську.

 

 

 

Читайте також

Книжкова виставка «Історія, що в пам’яті застигла» до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська бібліотека до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць під...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...