Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 31 липня відбулася 25 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання
AA

31 липня відбулася 25 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання

 

31 липня в залі засідань управління освіти Южноукраїнської міської ради відбулася 25 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Квасневського Є.А. В засіданні взяли участь 33 депутати Южноукраїнської міської ради із 36 осіб загального складу ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грабовенко Л. О., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Нікітіна Я.О., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Телятник Ю. В., начальники управлінь та відділів, представники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

Депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя 2012 року, список присяжних Южноукраїнського міського суду Миколаївської області у складі дев'яти осіб, а також Положення про центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, який було створено на одній з  попередніх сесії. Основною функцією центру є соціальна робота  з сім’ями, дітьми, молоддю, які перебувають у складних життєвих ситуаціях, надання соціальних послуг та забезпечення соціального супроводу.

З метою здійснення контролю  за станом благоустрою та виконанням Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, організації озеленення, утримання в належному стані територій міста, закріплених за підприємствами та організаціями створено інспекцію з благоустрою.

Також депутатами міської ради затверджено Порядок залучення коштів пайової участі, внесено зміни до міської Програми капітального будівництва об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Южноукраїнська на 2011-2015 роки.

Прийнято рішення про обмеження та заборону реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська в нічний час та на окремо визначених його територіях та затверджено міську Програму «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності бродячих та безпритульних тварин в м. Южноукраїнськ на 2012-2016 роки», яка прийнята для забезпечення поліпшення санітарно-епізоотичного стану міста та з метою захисту тварин від жорстокого поводження.

На 25 сесії міської ради прийнято рішення про реорганізацію комунальної установи «Інформаційне агентство «Медіа-простір» Южноукраїнської міської ради» шляхом приєднання до комунальної установи «Редакція газети Южноукраїнської міської ради «Контакт». Комунальна установа «Редакція газети Южноукраїнської міської ради «Контакт» буде перейменована в комунальну установу «Інформаційне агентство «Контакт» після проведення всіх заходів пов’язаних з припиненням юридичної особи комунальної установи «Інформаційне агентство «Медіа-простір» Южноукраїнської міської ради».

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...