Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома суб’єктів господарювання та громадян!
AA

До відома суб’єктів господарювання та громадян!

Відповідно до розпорядження міського голови від  30.03.2012  № 104-р з 17.04.2012 по 18.05.2012 проводитиметься міський конкурс на звання «Кращий об’єкт сфери ресторанного господарства».

Відповідно до Положення про проведення міського конкурсу «Кращий об’єкт сфери ресторанного господарства», у цьому конкурсі приймають участь фізичні особи-підприємці та підприємства міста всіх форм власності, у відданні яких є заклади ресторанного господарства – кафе на території міста Южноукраїнськ.

Критерії конкурсу:

1.   Стан інтер’єру залу для обслуговування відвідувачів з урахуванням спеціалізації та назви об’єкту.

2.  Різноманітність асортименту страв та напоїв, наявність фірмових страв, оформлення меню та технологічної документації, використання друкованої реклами фірмової продукції.

3.  Форма обслуговування  відвідувачів, культура обслуговування, надання додаткових послуг.

4.  Наявність виробничих приміщень, оснащення торгівельно-технологічним обладнанням, кухонним інвентарем, фірмовим одягом.

5.  Санітарно-технічний стан торгівельного залу та виробничих приміщень.

6.  Стан забезпеченості охорони праці.

7. Відсутність порушень Закону України «Про захист прав споживачів», Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства,  санітарних норм та правил.

8.      Відсутність скарг споживачів.

9.      Відсутність заборгованості перед бюджетами, цільовими та нецільовими фондами.

10.  Зовнішній вигляд об’єкту, утримання прилеглої території.

Список учасників конкурсу формується:

·     за поданням суб’єктів господарювання – власників закладів ресторанного господарства - кафе з оформленням заявам-анкет у відділі сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (далі відділ сприяння підприємництву);

·  за поданням управлінь Южноукраїнської міської ради (праці та соціального захисту населення; житлово-комунального господарства та будівництва, економічного розвитку); відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради (земельних відносин та екології, архітектури та містобудування); Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців; управління пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську; Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Миколаївської області державної податкової служби; Южноукраїнського міського центру зайнятості, в яких  зазначається  назва суб’єкта господарювання (для юридичних осіб) або прізвище, ім’я та по-батькові (для фізичних осіб - підприємців), назва об’єкта ресторанного господарства - кафе та його місце розташування;

·  за письмовими пропозиціями громадян міста, в яких  зазначається  назва суб’єкта господарювання (для юридичних осіб) або прізвище, ім’я та по-батькові (для фізичних осіб - підприємців), назва об’єкта ресторанного господарства - кафе та його місце розташування;

Управління, відділи та служби, зазначені вище,  для участі у конкурсі подають не більше 5 учасників, громадяни - не більше 1 учасника.

Положення про проведення міського конкурсу на звання «Кращий об’єкт сфери ресторанного господарства»

За додатковою інформацією звертатися до відділу сприяння підприємництву за адресою: бульвар Цвіточний, 9, довідки по телефону: 5-62-00; 2-11-24.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...