Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання «круглого столу» з суб’єктами підприємницької діяльності
AA

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання «круглого столу» з суб’єктами підприємницької діяльності

04 квітня поточного року о 9-00 годині в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання «круглого  столу» з суб’єктами підприємницької діяльності.

На зазначеному засіданні:

- першим заступником начальника Управління Державної служби охорони УМВС України в Миколаївській області доведено інформацію до суб’єктів господарювання щодо статистичних даних УМВС по скоєнню крадіжок, пограбувань інших правопорушень та злочинів. Зазначив, що є можливість запобігти вчиненню протиправних дій шляхом  встановлення кнопок тривожної сигналізації на об’єктах підприємницької діяльності. Ознайомив присутніх з умовами встановлення кнопок тривожної сигналізації. Також, було представлено відео-ролик по забезпеченню об’єктів  підприємницької діяльності засобами сигналізації з виводом сигналів на пульти охорони органів внутрішніх справ.

- голова Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців Пелюх С.В. висловив пропозиції від суб’єктів господарювання, зокрема,  щодо перегляду рішень Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №403 «Про затвердження Правил благоустрою», забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська» та від 26.01.2012 №456 «Про грошову оцінку земель міста  Южноукраїнська», з урахуванням наданих ними письмових пропозицій до цих рішень.

На засіданні «круглого столу» по пропозиціях, які надані суб’єктами підприємницької діяльності  вирішено:

- управлінню житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради, яке є розробником проекту рішення від 29.12.2011 №403 «Про затвердження Правил благоустрою», забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська» спільно з юридичною службою Южноукраїнської міської ради вивчити письмові пропозиції підприємців та розробити проект рішення міської ради, з урахуванням цих пропозицій. Зазначений проект рішення буде розглянуто на черговому засіданні «круглого столу».

- відділу земельних відносин та екології виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради вивчити питання щодо організації обговорення грошової оцінки земель міста Южноукраїнська за участю розробника проекту та підприємців та забезпечити  вказане обговорення.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...