Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат
AA

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

30 березня 2012 року відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 

На засідання запрошувалися керівники підприємств боржників із виплати заробітної плати ПАТ «Юженергобуд»,  ДП КМУ ВАТ «ТЕМ», АТЗТ «АГЕБ».

На комісії озвучена загальна сума заборгованості із виплати  заробітної плати на підприємствах м. Южноукраїнська, яка за даними оперативного моніторингу станом на 01.03.2012 на підприємствах міста Южноукраїнська склала 727,3 тис. грн., в тому числі на економічно-активниму підприємстві – ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» - 191,4 тис.грн.,на підприємстві активному банкруту ВАТ «Юженергобуд»– 536,3 тис.грн. 

Станом на 29 березня 2012 року заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста Южноукраїнська становить 436,3 тис.грн. Зменшення заборгованості відбулося за рахунок повного погашення заборгованості підприємством ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» у сумі 191,4 тис.грн. та часткової виплати заборгованості підприємством ПАТ «Юженергобуд» у сумі 100,0 тис.грн. 

На комісії озвучено, що під час перевірки ДП КМУ ВАТ «ТЕМ», АТЗТ «АГЕБ» встановлено, що виплата заробітної плати працівникам підприємства здійснюється частково при надходженні коштів на розрахунковий рахунок, із порушенням строків встановлених колективним договором, чим порушуються вимоги ч.1 ст. 115 КЗпП України.

Від підприємства ДП КМУ ВАТ ТЕМ присутній на засіданні був в. о. директора головний інженер Селезень М.П., який повідомив, що підприємство докладе всіх зусиль щоб не допустити заборгованості із виплати заробітної плати, незважаючи на специфіку роботи підприємства коли не провівши підготовку до проведення будівельних робіт, зупиниться сам технологічний процес будівництва.

Від підприємства АТЗТ «АГЕБ» на комісії був присутній голова правління Корчистий І.А., який повідомив що на даний час заборгованість по заробітній платі та загальнообов’язковим внесках підприємством повністю погашена.

Прийнято рішення направити лист до управління  з питань банкрутства стосовно стану справ з погашення заборгованості із виплати  заробітної плати по підприємству активному банкруту ПАТ «Юженергобуд».

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

Відбулося спільне відвідування сімей, які постраждали від домашнього насильства

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

До управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради надійшли спеціальні картки...

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...