Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міської тристоронньої соціально – економічної ради
AA

Відбулося засідання міської тристоронньої соціально – економічної ради

28 березня .2012 року відбулося засідання міської тристоронньої соціально – економічної ради, яке пройшло за головування співголови ради, голови координаційної ради профспілок в місті Южноукраїнськ Миронової В.А.

На засіданні  розглянуті наступні питання:

1. Хід виконання Територіальної угоди з соціально-економічних питань між виконавчими органами Южноукраїнської міської ради, спілкою роботодавців та професійними спілками міста Южноукраїнська за 2011 рік.

2. Своєчасність виплати заробітної плати та дотримання роботодавцями законодавства з питань оплати праці на підприємствах, установах та організаціях міста                                

3. Внесення змін та доповнень до міської Угоди з соціально економічних питань на 2012-2013 роки  

Приняті рішення 

Сторонам соціального діалогу здійснювати контроль за додержанням встановлених чинним законодавством, галузевими угодами і колективними договорами норм з оплати праці на підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності.

Затвердити  зміни та  доопрацювати доповнення до Угоди між виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнською міською організацією роботодавців, промисловців та підприємців та координаційною радою профспілок міста Южноукраїнська на 2012-2013 роки з соціально – економічних питань.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...