Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 20 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 20 сесія Южноукраїнської міської ради

29 березня 2012 року відбулася 20 сесія Южноукраїнської міської ради шостого скликання. Для участі в пленарному засіданні сесії зареєструвалися 22 народних обранця. Депутати затвердили порядок денний  з  46 питань. З них  прийнято 44 рішення, не прийнято 2  - у зв'язку з нестачею голосів.

 До порядку денного включено додатково питання «Про розгляд протесту прокурора м. Южноукраїнська  на рішення Южноукраїнської міської ради від 15.03.2012 № 485 «Про встановлення публічному акціонерному товариству «Державний Ощадний Банк України» розміру  пайової участі у розвитку інфраструктури міста Южноукраїнська», який було задоволено.

Під час пленарного засідання депутати обговорили  та  затвердили Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська та Порядок розрахунку пайової участі замовників у розвитку інфраструктури міста Южноукраїнська у разі будівництва об'єктів, загальна кошторисна вартість яких згідно з державними будівельними нормами, стандартами і правилами не визначена або не відповідає одиниці створеної потужності в місті Южноукраїнську. Внесено зміни до Програми охорони довкілля та раціонального природокористування міста Южноукраїнська на 2011-2015 роки,  до міської Програми капітального будівництва об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Южноукраїнська на 2011-2015 роки та  до міської Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року.

Було також прийнято низку питань в галузі регулювання земельних відносин та  приватизації житла. Депутати міської ради внесли зміни до рішення Южноукраїнської міської ради  від 30.11.2010 №5 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій», обравши головою постійної комісії Южноукраїнської міської ради  з питань дотримання законності, правопорядку, роботи засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики депутата Гур’янова Сергія Анатолійович замість депутата Ільясова Олександра Раїсовича.  

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...